Tratament toxina botulinică

Recapture the beauty of self-confidence. Beauty with care.

TRATAMENT toxina botulinică
Clinica Dr. Saki Estetix

Tratarea ridurilor prin injectarea toxinei botulinice (botox) reprezintă astăzi cea mai eficientă și cea mai frecventă procedură estetică nechirurgicala.
j
f

Tratamentele cu toxina botulinică pot fi folosite în următoarele cazuri:

Ștergerea ridurilor dinamice ale feței
Ștergerea ridurilor dinamice ale feței
Prevenirea formării ridurilor statice
Prevenirea formării ridurilor statice
Lifting
Lifting
Tratamentul hipersudoratiei
Tratamentul hipersudoratiei
Profilaxia migrenei
Profilaxia migrenei
Diminuarea eritemului facial ( înroșirea feței)
Diminuarea eritemului facial ( înroșirea feței)
Tratamentul acneei
Tratamentul acneei

Rezultate obținute în urma TRATAMENTELOR CU toxina botulinică

 • Cum actionează Botox-ul?

  Toxina botulinica este un produs farmaceutic care temporar reușește să inhibe contracția mușchilor faciali. Injectat în doze mici, împiedică formarea ridurilor de expresie paralizând efectiv mușchii și relaxând ridurile. Pacienții își pierd abilitatea și obiceiul de a-și mai folosi mușchii slăbiți de toxina botulinica împiedicănd accentuarea ridurilor profunde.

 • Recomandare

  Prin utilizarea botoxul-ui se pot obține schimbări remarcabile în cazul ridurilor dinamice sau de expresie, localizate în special la nivelul frunții (riduri orizontale sau verticale ce pot fi cauzate de încruntare).

 • Efecte adverse

  În situația în care este respectată cantitatea standard de substanță injectată, efectele secundare ale utilizării toxinei botulinice sunt foarte mici. Reacțiile alergice sunt foarte rar întâlnite. Rareori pot apare dureri în zona injectată, simptome asemănătoare gripei sau migrene.

 • Contraindicații

  NU trebuie să apelați la utilizarea toxinei botulinice daca sunteți însărcinată sau daca alăptați. NU este recomandată injectarea cu Botox: persoanelor cu tulburări psihice, persoanelor cu boli neurologice, persoanelor cu afecțiuni neuromusculare, persoanelor cu tulburări date de formațiuni tumorale cerebrale.

COROANE DENTARE
O coroană este un tip de restaurare dentară, care cuprinde integral partea vizibilă a unui dinte sau a unui implant dentar. Coroanele dentare sunt necesare atunci când dintele este deteriorat într-o asemenea măsură încât nu poate fi reconstituit din materiale compozite sau restaurat parțial de o încrustație dentară.

 

 • Coroana din ceramică-presată este o coroană realizată din ceramică de înaltă calitate, fără suport metalic, prin diverse procedee de fațetare care redau perfect textura, transluciditatea și estetica naturală a dinţilor.
 • Eliminarea eventualelor reacții de respingere sau apariției gingiilor inflamate reprezintă unul dintre cele mai importante avantaje ale coroanei din ceramică-presată.
 • Datorită ceramicii, coroana nu se decolorează și are o rezistență excelentă la masticație.
 • Ceramica dentară dispune de o gamă largă de culori pentru ca rezultatul estetic să fie unul excepțional.
 • Pentru o refacere perfectă a zâmbetului, coroana integral ceramică este cea mai elegantă și naturală soluție de restaurare dentară.

 

 • Coroana ceramică pe structură metalică, denumită și coroană metalo-ceramică este un tip tradițional de coroană alcătuit dintr-un schelet metalic de suținere, care asigură rezistența și peste care se aplică mai multe straturi de ceramică.
 • Rezistența metalului și calitățile estetice ale ceramicii oferă o coroană dentară de înaltă calitate și durabilă în timp.
 • Prezintă stabilitate cromatică pentru coroanele dintilor devitalizați și restaurează morfologia dinților frontali, posteriori și laterali.
 • Pentru redarea funcționalității danturii, coroana dentară metalo-ceramică reprezintă cea mai eficientă soluție.

 • Coroana dentară din zirconiu oferă transluciditate danturii și creează o vitalitate similară cu cea a dinților naturali.
 • Datorită stabilității și rezistenței zirconiului, acesta poate fi frezat foarte subțire, permițând aplicarea straturilor cu transluciditate, care oferă baza pentru o restaurare foarte naturală.
 • Coroana dentară din zirconiu prezintă toleranță ridicată față de țesuturile dentare și oferă longevitate crescută din punct de vedere estetic.
 • Deoarece zirconiul este lipsit de conductivitate termică, acest lucru ajută la eliminarea senzațiilor de durere la cald sau la rece.

 • Coroana dentara ceramica pe suport de zirconiu folosește acest material dur și rezistent ca și suport peste care se aplică porțelanul, acoperind complet un dinte sau un implant dentar.
 • Deoarece restaurările din zirconiu-ceramică nu necesită un cadru metalic și imită cel mai bine translucența danturii, acest lucru ajută la îmbunătățirea esteticii zâmbetului.
 • Coroana ceramică pe suport de zirconiu prezintă o excelentă rezistență la forțele masticatorii și reduce acumularea de placă bacteriană.
 • Pentru obținerea unui zâmbet alb și perfect, coroana ceramică pe suport de zirconiu reprezintă ultima tehnologie în materie de estetică dentară.

PROGRAMĂRI

Vă invităm să solicitați programările telefonic sau online. Dacă alegeți online, după completarea formularului în cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al echipei noastre.
× Cu ce te putem ajuta?