Recapture the beauty of self-confidence. Beauty with care.
Injecții cu acid hialuronic Clinica Dr. Saki Estetix
Acidul hialuronic este un polizaharid natural care intră în constituția dermului, contribuind major la starea de hidratarea a pielii datorită capacității sale de a reține apă, el putând lega o cantitate de apă de 1.000 ori greutatea să moleculară.
După vârstă de 25 de ani, sinteza să scade cu un procent în fiecare an, aceasta scădere accentuăndu-se după 40 de ani. Acest deficit de acid hialuronic lăsat necompensat va duce la deshidratarea pielii, pierderea volumului și scăderea elasticității. Acidul hialuronic înconjoară fibrele de colagen și elastină contribuind la nutriția acestora, iar deficitul de acid hialuronic va influența negativ și rețeaua de colagen și elastină care oricum scade cu vârstă.
Astfel, înlocuirea acidului hialuronic pe care pielea nu îl mai poate produce devine o chestiune de menținere a sănătății, nu doar a frumuseții.
“Filler” este un produs utilizat la “umplere” având o concentrație mare de acid hialuronic stabilizat pentru a rezista mai multe luni, chiar până la un an și jumătate.
Acid Hialuronic tip Filler
Umplerea și atenuarea cearcănelor
Umplerea și atenuarea cearcănelor
Augumentarea pomeților
Augumentarea pomeților
Mărirea de volum a buzelor (augmentare buze) sau corectarea asimetriilor acestora
Mărirea de volum a buzelor (augmentare buze) sau corectarea asimetriilor acestora
Umplerea șanțurilor nasogeniene
Umplerea șanțurilor nasogeniene
Pentru fiecare zonă anatomică, dintre cele enumerate mai sus, există un produs special adaptat necesitaților.
De exemplu, produsul pentru pomeți este mult mai vâscos și cu mare capacitate de umplere și lifting. Produsul pentru cearcăne este fluid, pentru a nu fi vizibil sub piele. Produsul pentru buze este elastic pentru a se integra în țesuturile speciale ale buzelor și a da un aspect cât mai natural.
Remanența în țesut depinde de calitatea produsului, starea de hidratare și calitatea pielii, capacitatea organismului de a-l metaboliza.
Rezultate obținute în urma procedurii de augmentare a buzelor
Indicații și contraindicații ale injectărilor cu Acid Hialuronic?
Pentru a obține rezultatele pe care le doriți, însă cu efecte secundare minime este bine cu 7 zile înainte de ședințele de injectare cu acid hialuronic să evitați medicamentele antiinflamatoare de tip aspirină și anticoagulante.
De asemenea după această procedură veți evita machiajul sau fumatul 12 ore iar primele 3-4 zile se preferă somnul cu fata în sus.
Femeile însărcinate şi cele care alăptează trebuie să evite injecţiile cu acid hialuronic. De asemenea, tratamentul cu acid hialuronic nu este recomandat persoanelor cu boli autoimune, diabet sau tulburări ale sistemului imunitar.
În cazul în care urmezi un tratament cu anticoagulante sau antiinflamatoare, dar şi dacă eşti alergică la substanţele din compoziţia injecţiei, nu sunt indicate injecţiile cu acid hialuronic.
Chiar dacă este un procedeu minim invaziv, injectarea cu acid hialuronic poate avea diverse efecte secundare, precum vânătăi, roşeaţă şi umflături, care dispar însă în termen de 1-3 zile.
Pentru a preveni astfel de reacţii adverse, se recomandă evitarea anumitor medicamente cu o săptămână înainte de procedură, precum antiinflamatoarele, aspirina sau anticoagulantele.
Timp de 7-14 zile trebuie să evitați temperaturile extreme, mersul la saună și solar, tratamentele cosmetice sau laser, masajul minimul 7 zile este recomandat să se evite orice tratament stomatologic și alte variante de presiune sau sucțiune ( ex: sărutul după operațiunea de mărire a buzelor).
Vă invităm să solicitați programările telefonic sau online. Dacă alegeți online, după completarea formularului în cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al echipei noastre.