Laserterapie

Recapture the beauty of self-confidence. Beauty with care.

Laserterapie
Clinica Dr. Saki Estetix

EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER DIODA 808 nm
Brațe total + Axilă + Inghinal total + Picioare total + Mustață + Perciuni
Epilarea definitivă cu laser este unul dintre serviciile inovatoare de care te poți bucura la Dr Saki Estetix!
Sistemul de epilare definitivă cu laser este în acest moment soluția cea mai eficientă pentru îndepărtarea în siguranță a părului nedorit, oferind garanția unei epilări sigure, totale și de lungă durată.
j
f

 

  • Cu noua tehnologie de răcire cu cristal safir, temperatura pielii poate fi redusă semnificativ pentru a evita deteriorarea pielii.
  • Aparatul are o amplitudine a impulsului potrivită pentru îndepărtarea tuturor tipurilor de păr nedorit pentru diferite tipuri de piele și grosimi de păr.
  • Epilarea cu diode cu laser nu are dezavantajele altor lasere. Deși părul nu este ars nici măcar în timpul procedurii, pacienții tiind să creadă că părul nu este distrus și va continua să crească. După procedură, părul în sine rămâne prins în piele și după aproximativ 15 zile, odată cu exfolierea pielii cade.
 
Datorită diodei cu putere ridicată, laserul nu poate fi folosit 2-3 săptămâni după expunerea la soare (arsuri solare)

Procedura este complet sigură datorită prezenței unui accesoriu de răcitre suplimentar pe transductor care protejează zona de ardere. În felul acesta, fasciculul laser se concentrează exclusiv asupra foliculului de păr, iar senzația de durere este diminuată.

 

Părul fiecărei persoane are 3 faze de dezvoltare:
  • fază de creștere – anagenă,
  • faza de creștere activă – catagenică,
  • faza de regresie și telogenă – faza de repaus.
De aceea, părul din corpul nostru are întotdeauna o fază de creștere diferită. Laserul poate afecta numai părul care se află în faza anagenă, iar acesta reprezintă aproximativ 20-30% din toate firele de păr. Prin urmare, pentru îndepărtarea completă a părului nedorit, sunt necesare 5-6 proceduri pe parcursul a 30-40 de zile.

Cum funcționează?

Folosind o tehnologia avansată, aparatele Laser creează impulsuri de lumină intensă, cu proprietatea de a distruge rădăcinile firelor de păr încălzind local. Este dovedit că epilarea laser oferă cele mai bune rezultate atunci când pigmentul firului de păr este de culoare închisă, în timp ce pigmentul pielii este deschis la nuanță.
Acționând cu precizie maximă, în doar câteva sedințe laserul elimină firele nedorite definitiv. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima sedință, indiferent de tipul de piele, păr sau zona tratată.
Tratamentul Laser se poate aplică în mod sigur pe toate zonele cu păr nedorit ale corpului și este metoda ideală atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Aparat de epilare definitiva LASER CU DIODA 808 NM

Când vine vorba de echipamente eficiente în epilarea cu laser, dispozitivele de epilare cu laser cu diode sunt pe primul loc. Datorită lungimii de undă a laserului de 808nm, sistemele de epilare cu diode laser au adâncimi eficiente de penetrare care pot ajunge direct la foliculul de păr. Durata adecvată a impulsurilor asigură o încălzire suficientă a foliculilor de păr, în timp ce țesuturile învecinate sunt aproape intacte.

Laserterapie
Clinica Dr. Saki Estetix

Terapia cu LASER CO2 fracționat
Este unul dintre cele mai recente mijloace non-chirurgicale folosite în tratamentele de reîntinerire a pielii. Laserul cu dioxid de carbon are cea mai lungă lungime de undă dintre toate laserele de pe piață, și poate fi utilizat în condiții de siguranță chiar și pe tipurile de piele/tegumente mai închise , cu ajustări corespunzătoare din setările acestuia, potrivit fiecărui tip de piele sau tegument.
j
f

Terapia cu LASER CO2 fracționat

Pot fi tratate o mare diversitate de leziuni benigne cutanate printre care cele mai des întâlnite:

Papiloame
Papiloame
Condiloame (negi genital)
Condiloame (negi genital)
Veruci vulgare (negi) și plane
Veruci vulgare (negi) și plane
Keratoze vulgare & actinice
Keratoze vulgare & actinice
Angioame
Angioame
Angiokeratoame
Angiokeratoame
Fibroame
Fibroame

Adenoame sebacee
Adenoame sebacee
Xantelasme
Xantelasme
Nervi/ alunite
Nervi/ alunite
Cicatrici post acnee/postarsura/ hipertrofice post interventie chirurgicala
Cicatrici post acnee/postarsura/ hipertrofice post interventie chirurgicala
Siringoame
Siringoame
Pete solare (hipergmentate )
Pete solare (hipergmentate )

Cum funcționează?

Laserele fractionale cu dioxid de carbon excelează în tratarea ridurilor adânci , a modificărilor textulare cauzate de expunerea la soare, a ridurilor, a petelor, a cicatricilor datorate acneeii, și a cicartricilor traumatice sau chirurgicale. Acesta poate fi folosit pe pielea delicată a pleoapei și pe cea din jurul gurii. De asemenea este un tratament foarte eficient în tratarea leziunilor provocate de soare dar și pentru excrescențele precanceroase.
Acest tip de laser poate fi folosit pentru îmbunătățirea texturii pielii, tratarea ridurilor, și a petelor de pe gât, piept, brațe și picioare.

Informații suplimentare

Află mai mult
Află mai mult
Află mai mult

Clinica Dr. Saki Estetix

Prin aparatura modernă, produse și tehnologii de ultimă generație, are soluţia pentru multiple necesităţi ale pacienţilor.
× Cu ce te putem ajuta?