Masca Spectrum

Recapture the beauty of self-confidence. Beauty with care.

Masca Spectrum cu led
Clinica Dr. Saki Estetix

Masca cu lumina LED emite o combinație precisă de lumini cu diferite lungimi de undă, pentru a oferi un tratament optim.

Toate modurile măștii utilizează lumina infra-roșie (830 nm), invizibilă pentru ochiul uman, în combinație cu lumini vizibile de anumite lungimi de undă. Lumina infra-roșie este cea care penetrează straturile pielii și îmbunătățește circulația locală.

Creșterea fluxului sangvin local înseamnă creșterea cantității de oxigen și de nutrienți, precum și o mai bună eliminare a produșilor de degradare la nivelul feței și gâtului.

Masca Spectrum - Beneficii

Combaterea semnelor de îmbătrânire
Combaterea semnelor de îmbătrânire
Vindecare mai rapidă a pielii
Vindecare mai rapidă a pielii
Hrănirea în profunzime a pielii
Hrănirea în profunzime a pielii

Ce implică această procedură?

Împreună cu lumina infra-roșie de 830 nm, masca poate fi programată să emită fie o lumină roșie cu lungime de undă de 630 nm, o lumină albastră de 415 nm sau o combinație a acelor două – lumina violet.

Lumina roșie cu lungime de undă de 630 nm este vizibilă cu ochiul liber; realizează o rejuvenare a pielii, stimulând producția de colagen, realizează un proces de reparare celulară, îmbunătățește circulația. Efectul final vă fi o piele cu aspect tânăr.

Lumina albastră cu lungime de undă de 415 nm este și ea vizibilă cu ochiul liber; are efecte anti-bacteriene, anti-acneice, calmează inflamațiile, reglează producția de sebum.

Combinarea celor două lungimi de undă vizibile – cu lumina infra-roșie invizibilă – este utilă pentru tratamentul pielii cu probleme complexe. Masca lucrează cu ambele lungimi de undă și apoi le combină, rezultând lumina violet– cu rol în rejuvenare, vindecare și rol anti-inflamator.

PROGRAMĂRI

Vă invităm să solicitați programările telefonic sau online. Dacă alegeți online, după completarea formularului în cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al echipei noastre.
× Cu ce te putem ajuta?