Mezoterapia

Recapture the beauty of self-confidence. Beauty with care.

Mezoterapie
Clinica Dr. Saki Estetix

Este o procedura non-chirurgicala larg utilizată, ce presupune injectarea de cocktail-uri de substanțe (amestecuri de vitamine, aminoacizi, enzime și alte substanțe farmacologice active) la nivelul mezodermului (stratul mijlociu al pielii). Starea de sănătate a mezodermului se reflectă în aspectul și tonicitatea pielii noastre.

Durata și rezultatele tratamentului?

O ședință de mezoterapie: 30-45 de min.

Rezultatele devin vizibile în funcție de tipul constituțional al fiecărui pacient.

În medie primele îmbunătățiri pe care le observa pacientul apar după 2-3 ședințe de mezoterapie, dar, în general, e nevoie de 4-6 ședințe pentru a avea un efect evident.

Numărul de ședințe necesare este stabilit împreună cu medicul specialist dermatolog în funcție de tipul și gravitatea problemei.
Saki Estetix - Mezoterapie - Clinica Sectorul 4, Clinica Sectorul 5

Mezoterapia, Tratamentul eficient în combaterea

Ridurilor
Ridurilor
Celulitei
Celulitei
Depozitelor de grăsime nedorite
Depozitelor de grăsime nedorite
Căderii părului
Căderii părului
Vergeturilor
Vergeturilor

Ce implică această procedură?

Se folosesc “cocktail”-uri de vitamine, minerale, extracte vegetale naturale, aminoacizi, acid hialuronic, substanțe de lipoliză, medicamente convenționale / homeopate  care penetrează bariera stratului cornos -prin injectare directă în derm / țesut subcutanat sau, mai nou, prin electrodermoporatie.

Substanțele folosite în cadrul terapiei sunt introduse local, în cantitate mică, cu ajutorul unor ace foarte subțiri sau cu ajutorul unor aparate. Terapia este minim invazivă și foarte puțin dureroasă în cazul injectării locale și total inofensivă în cazul folosirii aparatelor” fară ac”.

 

Când este recomandată mezoterapia?

Mezoterapia estetică se utilizează pentru: reîntinerirea, energizarea și tonifierea tenului, tratamentul celulitei, tratamentul țesutului adipos excesiv localizat în anumite zone ale corpului („colăcei”, „aripioare”, genunchi, glezne, „gușa”), în tratarea vergeturilor, a petelor hiperpigmentare, prevenirea îmbătrânirii pieli  diminuarea cearcănelor închise la culoare, în tratarea căderii părului de la nivelul scalpului, etc.

Tratamentul nu este dureros și nu necesită recuperare și nu presupune întreruperea activității zilnice.

Efecte post-tratament și contraindicații

Evitați băile fierbinți și  exercițiile fizice pentru o perioadă de 24-48 de ore. Discomfortul local prin injectare este minim. Pot fi percepute ușoare senzații de arsură sau mâncărime și roșeață în zonele injectate, care poate să apară imediat după injectare și semnele înțepăturilor dispar la cel mult 30 de minute post-tratament. Pacienții cu afecțiuni cronice ale pielii, infecții localizate, diabeticii, cardiacii, cei care urmează un tratament anticoagulant și femeile însărcinate nu pot fi candidați ai mezoterapiei.

În cazul lipolizei injectabile (pentru depozitele adipoase localizate) roșeață poate persista câteva ore până la o zi și pot apărea mici vânătăi în zonele tratate.

PROGRAMĂRI

Vă invităm să solicitați programările telefonic sau online. Dacă alegeți online, după completarea formularului în cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al echipei noastre.
× Cu ce te putem ajuta?