Saki Estetix

Clinica Dr Saki Estetix

Situată în zona 13 Septembrie, București, la 5 minute de Hotel Marriot , Clinica Dr Saki Estetix, oferă servicii de dermatologie și stomatologie, de calitate superioară, susținute de o echipă de medici profesioniști cu experiență de 13 ani în domeniu, într-un ambient elegant și prietenos.

Oferim excelența în servicii de stomatologie, dermatologie facială dar și corporală. Suntem într-o continuă dezvoltare din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări.

Pacienții vor beneficia de unele dintre cele mai moderne echipamente și dotări existente în piață servicilor medicale dermatologice și stomatologice.

Misiune

Misiunea noastră este de a ne consacra activitatea realizării unor schimbări calitative ale serviciilor medicale din Romania.

Astfel, dincolo de a opera conform celor mai înalte standarde și de a utiliza cele mai noi tehnologii, scopul nostru este de a oferi pacienților Îngriiire Medicală Individualizată, de Înalta Calitate, Sigură, Eficace, Eficientă, Echitabilă, Acordată la Timp, Centrată pe Pacient și Familie.

Viziune

Scopul nostru este de a oferi pacienților accesul la un număr mare de specialități medicale, dotări de ultimă generație, diagnostic rapid și cele mai bune tratamente.

Valori

Valorile în care credem sunt: grijă față de oameni și nevoile lor, onestitate față de pacienți, parteneri și competiție, calitatea resurselor și serviciilor oferite, profesionalism și spirit de echipă
Abonează-te la Canalul nostru de Youtube

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați!

Str. Mihail Sebastian nr 130, et 3, sector 5, București
(diagonala cu Prosper Sebastian)

Programări
Telefon: 0730 502 323 / 0314344124

Sos. Berceni nr 96, sector 4, Parter( Monaco Towers Mall ) București

Programări
Telefon: 0723 088 666 / 031 432 7072

email: programari@sakiestetix.ro
website: sakiestix.ro

PROGRAMĂRI ONLINE

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”