Despre noi

Recapture the beauty of self-confidence. Beauty with care.

Clinica Dr. Saki Estetix

Situată în zona 13 Septembrie, București, la 5 minute de Hotel Marriot , Clinica Dr Saki Estetix, oferă servicii de dermatologie și stomatologie, de calitate superioară, susținute de o echipă de medici profesioniști cu experiență de 13 ani în domeniu, într-un ambient elegant și prietenos.
j
f

  • Oferim excelența în servicii de stomatologie, dermatologie facială dar și corporală. Suntem într-o continuă dezvoltare din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări.
  • Pacienții vor beneficia de unele dintre cele mai moderne echipamente și dotări existente în piață servicilor medicale dermatologice și stomatologice. ranges in your region.

Misiunea noastră este de a ne consacra activitatea realizării unor schimbări calitative ale serviciilor medicale din Romania.
Astfel, dincolo de a opera conform celor mai înalte standarde și de a utiliza cele mai noi tehnologii, scopul nostru este de a oferi pacienților Îngriiire Medicală Individualizată, de Înalta Calitate, Sigură, Eficace, Eficientă, Echitabilă, Acordată la Timp, Centrată pe Pacient și Familie.

Scopul nostru este de a oferi pacienților accesul la un număr mare de specialități medicale, dotări de ultimă generație, diagnostic rapid și cele mai bune tratamente

 

Valorile în care credem sunt: grijă față de oameni și nevoile lor, onestitate față de pacienți, parteneri și competiție, calitatea resurselor și serviciilor oferite, profesionalism și spirit de echipă.

CLINICA DR. SAKI ESTETIX folosește cele mai noi tehnologii în materie de îngrijire personală și înfrumusețare. DESCOPERĂ-LE AICI!

Parteneri ai Clinicii Dr. Saki Estetix

Str. Mihail Sebastian nr 130, et 3, sector 5, București

(diagonala cu Prosper Sebastian)

Sos. Berceni nr 96, sector 4, Parter( Monaco Towers Mall ) București

× Cu ce te putem ajuta?