Terapia PRP

Recapture the beauty of self-confidence. Beauty with care.

Terapia prp
Clinica Dr. Saki Estetix

Procedura de rejuvenare cu celule Autologe (ACR) folosind concentrat trombocitar activat din plasmă proprie.
ACR-PRP este un tratament considerat revoluționar, datorită faptului că stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare, ducând astfel la formarea unui țesut cutanat mai compact, mai ferm, mai tânăr.

Durata și rezultatele tratamentului?

Durata procedurii: 45 min - 1 h

Rezultatele sunt vizibile chiar după terapie, prin îmbunătățirea texturii și tonusului cutanat.

Acest tratament vă continua în următoarele luni de la primul procedeu, din 14 în 14 zile, de 2-3 ori pe an.

Numărul de ședințe necesare este stabilit împreună cu medicul specialist dermatolog în funcție de tipul și gravitatea problemei.
Terapia PRP - Clinica Saki Estetix

Ce înseamnă procedura ACR-PRP ?

Tehnica utilizată în procedura ACR este una simplă, rapidă și sigură. Această constă în recoltarea de sânge venos, care, prin centrifugare, duce la separarea de plasma concentrată în trombocite, factor de creștere implicită, prin stimularea și formarea de fibre de colagen. Plasma obținută se activează și se reinjecteaza intradermic cu ajutorul unui ac foarte fin.
ACR constituie o nouă abordare care vine în întâmpinarea așteptărilor pacienților care doresc o metodă naturală, sigură, pentru rejuvenarea cutanată, această realizandu-se cu celulele proprii. Trombocitele din plasmă, eliberează factori de creștere implicați în autorepararea tisulară, ceea ce permite organismului să se vindece rapid și eficient.
Deoarece se folosește plasma autologa nu există riscul transmiterii de boli, al anafilaxei sau al neoplaziilor. PRP duce la creșterea producției de colagen, formează noi vase de sânge, induce diferențierea celulara și formează matrice.

Terapia prp - ajuta la acoperirea cicatricilor:

Postacneice
Postacneice
Postvaricelă
Postvaricelă
Boală ulceroasă de gambe
Boală ulceroasă de gambe

Terapia prp - poate fi utilizată în aceste zone:

Scalp
Scalp
Față & Gât
Față & Gât
Decolteu & Piept
Decolteu & Piept
Mâini și picioare
Mâini și picioare

Efecte secundare și contraindicații

Efectele secundare sunt foarte rare. Nu este indicat persoanelor cu afecțiuni cutanate cronice (lupus eritematos), neoplazii, boli metabolice și sistemice severe, boli hematologice, în tratament anticoagulante, și femeilor însărcinate.

PROGRAMĂRI

Vă invităm să solicitați programările telefonic sau online. Dacă alegeți online, după completarea formularului în cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al echipei noastre.
× Cu ce te putem ajuta?