Clinică stomatologică București

Programează-te la clinica stomatologică în Berceni sau în Mihail Sebastian unde găsim soluții pentru carii, parodontoză, lipsa dinților sau fațete dentare.

De ce SAKI ESTETIX?

Stomatologie fără durere

Folosim metode moderne care reduc durerea și anxietatea. Fie că este vorba de o simplă verificare sau de o intervenție complexă, suntem aici să vă asigurăm că totul va decurge fără durere.

2 Locații moderne în București

Acum mai aproape de dumneavoastră! Suntem bucuroși să vă fim alături în două locații moderne din București(clinica din Berceni sau Mihail Sebastian), pentru a ne asigura că serviciile noastre de calitate sunt mereu la îndemână.

Oferte stomatologie București

Servicii stomatologice de înaltă calitate. Urmăriți promoțiile noastre lunare și beneficiați de prețuri accesibile pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

 

STOMATOLOGIE

Servicii de cea mai bună calitate

stomatologie

ESTETICĂ DENTARĂ

Tratamentul estetic este recomandat în cazul în care dinții au fost afectați de carie, sunt decolorați, erodați sau ciobiți, dacă restaurările precedente…

STOMATOLOGIE

IMPLANT DENTAR

Implantul dentar reprezintă înlocuitorul artificial al rădăcinii dintelui natural și are rolul de fundație solidă pentru o coroană sau o punte dentară…

STOMATOLOGIE

ORTODONȚIE

În termeni simpli, tratamentul ortodontic nu se referă doar la îndreptarea dinților – vorbim aici și despre alinierea maxilarelor, despre menținerea…

STOMATOLOGIE

CHIRURGIE ORAlĂ

Microneedling cu radiofrecventa RF fracționată este o tehnică nouă de stimulare a producției de colagen și astfel o metodă excelentă de rejuvenare cutanată…

Implant dentar MEGAGEN

Implantul dentar Megagen este soluția ideală pentru lipsa unui dinte. Rapid, durabil și cu garanție extinsă – zâmbetul tău natural, pentru toată viața.

O estetică mai bună

Deoarece implanturile sunt inserate în os, similar cu modul în care este susținut un dinte natural, acestea oferă un aspect mai realist și mai natural decât celelalte alternative, fiind una dintre cele mai alese opțiuni.

REDUcerea resorbției osoase

Atunci când un dinte este pierdut, structura osoasă de sprijin se resoarbe treptat. Inserarea unui implant în spațiul gol creat reduce semnificativ viteza resorbției osoase și asigură stabilitate pentru acest țesut valoros.

RETENȚIA

Pentru pacienții care au experimentat protezele mobile, totale sau parțiale, retenția reprezintă întotdeauna o provocare să-și păstreze protezele în același loc. Implanturile dentare aduc o îmbunătățire semnificativă în retenția protezelor pentru toți pacienții.

CONSERVAREA DINTELUI NATURAL

Adesea, metoda preferată de înlocuire a unuia sau mai multor dinți lipsă este o punte dentară care se sprijină pe dinții vecini. Pentru pregătirea acestei lucrări dinții trebuie pregătiți prin șlefuire, iar acest lucru poate avea un impact negativ asupra statusului dentar al pacientului.

Echipa noastră

Echipa noastră de medici stomatologi este formată din profesioniști dedicați, cu experiență vastă și pasiune pentru sănătatea orală.

Dr. Cristina Manea

Medic Stomatolog

Dr. Dumitrache Teodora

Medic Stomatolog

Dr. Luiza Costache

Director Medical

Dr. Mihaela Schiopu

Medic stomatolog

Dr. Al Katib Mohammad

Specialist Ortodonție

Testimoniale pacienți

Recomand cu drag clinica Saki Estetix!Totul este la superlativ,profesionisti si devotati in tot ce fac! Iar doamnsa doctor Teodora este foarte atenta la detalii ,la nevoile si dorintele pacientului!

Diana Neghina

Am venit la clinica Dr Saki Estetix cu teama de medic insa doresc sa spun ca mi am invins orice teama de stomatolog, intreaga echipa m-au facut sa ma simt confortabil si linistita.

Ancuta Dumitru

Recomand cu incredere serviciile de stomatologie. Profesionalism, atentie la detalii, ajutor in intelegerea nevoilor si grija fata de pacient. Voi reveni cu siguranta.

Cristina Dima

Programează-te acum

Te confrunți cu o problemă dentară? Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
× Cu ce te putem ajuta?