Saki Estetix oferă combinația perfectă de servicii stomatologice de urgență la prețuri mici și calitate superioară și o echipă formată din profesioniști excelenți.

Clinica Saki Estetix tratează o arie largă de afecțiuni dentare, cu o abordare unică pentru fiecare pacient, în funcție de nevoile acestuia.

Scopul nostru este acela de a realiza cele mai eficiente și moderne tratamente stomatologice pentru orice afecțiune dentară întâlnită de pacient.

Nu ezitați să veniți la clinica Saki Estetix pentru orice situație de urgență dentară!

Veți găsi medici profesioniști competenți, echipamente moderne, servicii de înaltă calitate și atmosferă relaxantă.

urgente dentare

Câteva dintre cele mai frecvente situații de urgente dentare care necesită tratament imediat:

În cele mai multe cazuri, oricine este suficient de sănătos poate fi considerat eligibil pentru un implant dentar. Pacienții trebuie să aibă gingii sănătoase și o structură osoasă suficient de rezistentă pentru a susține implantul dentar.

De asemenea, pacientul trebuie să acorde o grijă deosebită igienei orale și să-și stabilească vizite periodice la stomatolog.

Dacă doriți să apelați la metoda implantului dentar, vă rugăm să vă consultați cu echipa de medici stomatologi de la Saki Estetix pentru a determina dacă întruniți toate condițiile pentru această intervenție.

urgente dentare
 • Fractura dentara

  Fractură dentară

  Fracturile dentare apar în urma consumării unor alimente tari, dar, de asemenea, se pot produce și în urma unor traume rutiere sau domestice, prin căderi sau lovituri.

 • Pulpita acuta

  Pulpită acută

  O pulpită acută reprezintă afecțiunea dentară care presupune inflamației pulpei dentare, o stare provocată de carii dentare sau traumatisme.

 • Abcesul dentar

  Abcesul dentar

  În acest caz, infecția rădăcinii unui dinte poate cauza dureri intermitente sau ascuțite. În plus față de durere, simptomele includ inflamarea liniei gingiilor, umflarea feței pacientului și, în unele cazuri, pierderea dintelui. Medicația poate reduce temporar durerea; cu toate acestea, tratamentul stomatologic va fi necesar.

 • Abcesul gingival

  Abcesul gingival

  Apare în momentul în care resturile alimentare rămase între gingie și dinte provoacă o retracție a gingiei și a osului.

PROGRAMĂRI ONLINE - URGENTE DENTARE SECTOR 5

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”

Articole Stomatologie

PROFILAXIA DENTARĂ. 6 MOTIVE PENTRU CARE ESTE OBLIGATORIU SĂ O FACI DE DOUĂ ORI PE AN

Cea mai importanta etapă în ingrijirea dinților este, fără doar și poate, profilaxia. De două ori pe an este obligatoriu să faci profilaxie pentru că această intervenție stomatologică simplă te poate scuti de multe probleme de natură financiară, estetică, de timp sau sănătate. „Profilaxia realizată o dată la 6 luni, îți garantează că îți menții […]

IMPLANTUL DENTAR. INFORMAȚII UTILE DESPRE PROCEDURA STOMATOLOGICĂ

Implantul dentar este procedura stomatologică prin care dinții distruși sau cei care dintr-un motiv sau altul s-au pierdut sunt inlocuiți cu alții artificiali. Dinții montați prin implant dentar imită 1 la 1 dintele natural. Mai mult decât atât, implantul dentar „funcționează” și se simte asemenea dintelui natural. „Un implant dentar este necesar în cazul în […]

CE ESTE GINGIVITA? CAUZE, SIMPTOME, TRATAMENT ȘI PREVENȚIE

Dacă ai gingiile sensibile, inflamate și sunt roșii, mergi urgent la medicul stomatolog. Cel mai sigur îți va pune diagnosticul de gingivită. Pe cât sună de interesant, pe atât este de periculos pentru că, fie vrei să crezi sau nu, gingivita pune în pericol sănătatea dinților. „Gingivitate reprezintă primul stadiu al afecțiunii parodontale. Vestea bună […]

RECOMANDAREA MEDICULUI STOMATOLOG: IMPLANT DENTAR SAU PROTEZĂ DENTARĂ?

Deși atât de popularizat și recomandat de medicii stomatologi, detartrajul este încă acea procedură nu foarte aleasă din instinct de pacientul român. Specialiștii spun că primul lucru important pe care îl putem face pentru sănătatea dinților noștri este acest detartraj. Simplu, deloc dureros dacă este făcut la timp și ieftin! „Există trei tipuri de detartraj. […]

IATĂ DE CE TREBUIE SĂ INCLUZI DETARTRAJUL ÎN RUTINA TA STOMATOLOGICĂ!

Deși atât de popularizat și recomandat de medicii stomatologi, detartrajul este încă acea procedură nu foarte aleasă din instinct de pacientul român. Specialiștii spun că primul lucru important pe care îl putem face pentru sănătatea dinților noștri este acest detartraj. Simplu, deloc dureros dacă este făcut la timp și ieftin! „Există trei tipuri de detartraj. […]

ALBIREA DINTILOR – SECRETUL DINȚILOR ALBI. CE TREBUIE SĂ FACI CA SĂ-I AI?

O dantură strălucitoare, cu dinți foarte albi, este visul oricui. Albirea dintilor este un subiect de interes pentru toată lumea pentru că, nu-i așa, asemenea mâinilor, dinții sunt ca și o carte de vizită pentru oricine. Dinții se îngălbenesc în timp, de la produsele pe care le consumăm: cafea, țigări, băuturi colorate.   Albirea dintilor […]