Saki Estetix oferă combinația perfectă de servicii stomatologice de urgență la prețuri mici și calitate superioară și o echipă formată din profesioniști excelenți.

Clinica Saki Estetix tratează o arie largă de afecțiuni dentare, cu o abordare unică pentru fiecare pacient, în funcție de nevoile acestuia.

Scopul nostru este acela de a realiza cele mai eficiente și moderne tratamente stomatologice pentru orice afecțiune dentară întâlnită de pacient.

Nu ezitați să veniți la clinica Saki Estetix pentru orice situație de urgență dentară!

Veți găsi medici profesioniști competenți, echipamente moderne, servicii de înaltă calitate și atmosferă relaxantă.

urgentedentare

Câteva dintre cele mai frecvente situații de urgență dentară care necesită tratament imediat:

În cele mai multe cazuri, oricine este suficient de sănătos poate fi considerat eligibil pentru un implant dentar. Pacienții trebuie să aibă gingii sănătoase și o structură osoasă suficient de rezistentă pentru a susține implantul dentar.

De asemenea, pacientul trebuie să acorde o grijă deosebită igienei orale și să-și stabilească vizite periodice la stomatolog.

Dacă doriți să apelați la metoda implantului dentar, vă rugăm să vă consultați cu echipa de medici stomatologi de la Saki Estetix pentru a determina dacă întruniți toate condițiile pentru această intervenție.

 • null

  Fractură dentară

  Fracturile dentare apar în urma consumării unor alimente tari, dar, de asemenea, se pot produce și în urma unor traume rutiere sau domestice, prin căderi sau lovituri.

 • null

  Pulpită acută

  O pulpită acută reprezintă afecțiunea dentară care presupune inflamației pulpei dentare, o stare provocată de carii dentare sau traumatisme.

 • null

  Abcesul dentar

  În acest caz, infecția rădăcinii unui dinte poate cauza dureri intermitente sau ascuțite. În plus față de durere, simptomele includ inflamarea liniei gingiilor, umflarea feței pacientului și, în unele cazuri, pierderea dintelui. Medicația poate reduce temporar durerea; cu toate acestea, tratamentul stomatologic va fi necesar.

 • null

  Abcesul gingival

  Apare în momentul în care resturile alimentare rămase între gingie și dinte provoacă o retracție a gingiei și a osului.

PROGRAMĂRI ONLINE

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”