Chirurgia orală și maxilo-facială este specialitatea dentară care include diagnosticul și tratamentul asociat bolilor, leziunilor și imperfecțiunilor dentare care implică atât aspectele funcționale cât și cele estetice ale țesuturilor moi și dure din sfera maxilo-facială.

Chirurgia orală include o serie de tratamente dentare chirurgicale. Scopul intervenției chirurgicale orale este acela de a îmbunătăți funcția, sănătatea și aspectul final al zâmbetului și al structurilor orale înconjurătoare.

Saki ESTETIX oferă pacienților tratamente stomatologice avansate în chirurgia orală și maxilo-facială. Vă invităm să puneți orice întrebări aveți legate de intervențiile chirurgicale orale, care includ proceduri precum:

  • Eliminarea dinților irecuperabili, precum și administrarea anesteziei;
  • Extracția dinților de lapte;
  • Extracția molarilor de minte;
  • Amplasarea implanturilor dentare;
  • Tratarea traumei faciale;
  • Evaluarea condițiilor patologice;
  • Ameliorarea durerii faciale.

Înainte de efectuarea intervenției chirurgicale orale, radiografiile realizate vor ajuta la punerea diagnosticului și la planificarea tratamentului. Se va explica pas cu pas procedura chirurgicală împreună cu opțiunile de anestezie. Situația post-intervențională a pacientului va depinde de procedura pe care o va avea și de starea generală de sănătate.

Este întotdeauna important ca pacientul să furnizeze asistenților medicali și medicilor toate informațiile legate de tratamentele medicamentoase pe care le folosește (atât pe bază de prescripție medicală cât și prin achiziționarea acestora fără prescripție), dacă suferă de probleme de sănătate și dacă fumează.

Acest lucru îi va ajuta pe medicii noștri să asigure siguranța și confortul pacienților – întotdeauna preocupări primordiale ale clinicii stomatologice Saki Estetix.

Saki Estetix - Chirurgie orală

PROGRAMĂRI ONLINE

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”