Ortodonție

Recapture the beauty of self-confidence. Beauty with care.

ORTODONȚIE
Clinica Dr. Saki Estetix

Ortodonție – ramură a medicinei dentare, care se concentrează pe diagnosticarea, prevenirea și tratamentul anomaliilor dentare și faciale.
În termeni simpli, tratamentul ortodontic nu se referă doar la îndreptarea dinților – vorbim aici și despre alinierea maxilarelor, despre menținerea sănătății gingiilor și a articulațiilor maxilare și despre îmbunătățirea esteticii zâmbetului și a profilului facial.
Saki Estetix - Stomatologie - Ortodontie - Clinica Stomatologica Sector 4, Clinica Stomatologica Sector 5
Aparatele dentare folosite de ortodontul clinicii stomatologice Saki Estetix ajută la îndreptarea dinților și îmbunătățește semnificativ zâmbetul pacienților care optează pentru acestea! Există o mare varietate de aparate dentare disponibile în clinica noastră:

  • Aparat dentar metalic
  • Aparat dentar ceramic
  • Aparat dentar safir

 

  • Aparat dentar mobil copii
Tratamentul ortodontic realizat de specialiștii noștri va modifica ocluzia patologică a pacienților în ocluzia fiziologică. Această metodă va ușura menținerea curată a dinților, ceea ce poate îmbunătăți semnificativ sănătatea orală a pacienților.

Un zâmbet atrăgător nu va schimba doar felul în care veți fi perceput de persoanele din jur, ci vă va îmbunătăți permanent imaginea de sine!

Puteți fi un posibil candidat pentru tratament ortodontic dacă aveți oricare dintre următoarele simptome:

PROGRAMĂRI

Vă invităm să solicitați programările telefonic sau online. Dacă alegeți online, după completarea formularului în cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al echipei noastre.
× Cu ce te putem ajuta?