Estetică dentară

Recapture the beauty of self-confidence. Beauty with care.

estetică dentară
Clinica Dr. Saki Estetix

Estetica dentară este o specialitate stomatologică care include o serie de tratamente dentare, având drept scop reabilitarea estetică a dinților și îmbunătățirea funcțiilor aparatului dento-maxilar.

Materialele utilizate în stomatologia cosmetică imită îndeaproape țesuturile dentare naturale. Ele au proprietăți fizice și mecanice deosebit de bune, cum ar fi contracția scăzută, conductivitatea termică scăzută și rezistența ridicată la forțele de mestecat.

Tratamentul estetic este recomandat în cazul în care dinții au fost afectați de carie, sunt decolorați, erodați sau ciobiți, dacă restaurările precedente sunt neatractive, sau dinții nu sunt aliniați corespunzător în pe arcada dentară și defectele nu sunt semnificative, dacă pacientul dorește să modifice forma, dimensiunea și culoarea dinților sau spațiile dintre dinți.

Medicii specialiști de la clinica Dr. Saki Estetix au competența necesară pentru realizarea și menținerea unui zâmbet sănătos și strălucitor, prin intermediul uneia sau mai multor proceduri de estetica dentara precum cele prezentate mai jos.
Saki Estetix - Stomatologie - Estetica dentara - Clinica Stomatologica Sector 4, Clinica Stomatologica Sector 5

REZULTATE OBȚINUTE ÎN URMA UNOR TRATAMENTE DENTARE

COROANE DENTARE
O coroană este un tip de restaurare dentară, care cuprinde integral partea vizibilă a unui dinte sau a unui implant dentar. Coroanele dentare sunt necesare atunci când dintele este deteriorat într-o asemenea măsură încât nu poate fi reconstituit din materiale compozite sau restaurat parțial de o încrustație dentară.

 

 • Coroana din ceramică-presată este o coroană realizată din ceramică de înaltă calitate, fără suport metalic, prin diverse procedee de fațetare care redau perfect textura, transluciditatea și estetica naturală a dinţilor.
 • Eliminarea eventualelor reacții de respingere sau apariției gingiilor inflamate reprezintă unul dintre cele mai importante avantaje ale coroanei din ceramică-presată.
 • Datorită ceramicii, coroana nu se decolorează și are o rezistență excelentă la masticație.
 • Ceramica dentară dispune de o gamă largă de culori pentru ca rezultatul estetic să fie unul excepțional.
 • Pentru o refacere perfectă a zâmbetului, coroana integral ceramică este cea mai elegantă și naturală soluție de restaurare dentară.

 

 • Coroana ceramică pe structură metalică, denumită și coroană metalo-ceramică este un tip tradițional de coroană alcătuit dintr-un schelet metalic de suținere, care asigură rezistența și peste care se aplică mai multe straturi de ceramică.
 • Rezistența metalului și calitățile estetice ale ceramicii oferă o coroană dentară de înaltă calitate și durabilă în timp.
 • Prezintă stabilitate cromatică pentru coroanele dintilor devitalizați și restaurează morfologia dinților frontali, posteriori și laterali.
 • Pentru redarea funcționalității danturii, coroana dentară metalo-ceramică reprezintă cea mai eficientă soluție.

 • Coroana dentară din zirconiu oferă transluciditate danturii și creează o vitalitate similară cu cea a dinților naturali.
 • Datorită stabilității și rezistenței zirconiului, acesta poate fi frezat foarte subțire, permițând aplicarea straturilor cu transluciditate, care oferă baza pentru o restaurare foarte naturală.
 • Coroana dentară din zirconiu prezintă toleranță ridicată față de țesuturile dentare și oferă longevitate crescută din punct de vedere estetic.
 • Deoarece zirconiul este lipsit de conductivitate termică, acest lucru ajută la eliminarea senzațiilor de durere la cald sau la rece.

 • Coroana dentara ceramica pe suport de zirconiu folosește acest material dur și rezistent ca și suport peste care se aplică porțelanul, acoperind complet un dinte sau un implant dentar.
 • Deoarece restaurările din zirconiu-ceramică nu necesită un cadru metalic și imită cel mai bine translucența danturii, acest lucru ajută la îmbunătățirea esteticii zâmbetului.
 • Coroana ceramică pe suport de zirconiu prezintă o excelentă rezistență la forțele masticatorii și reduce acumularea de placă bacteriană.
 • Pentru obținerea unui zâmbet alb și perfect, coroana ceramică pe suport de zirconiu reprezintă ultima tehnologie în materie de estetică dentară.

 

Procedura de albire dentara ajută la îndepărtarea colorațiilor dentare, restabilind astfel culoarea naturală a dinților.
Dental Clinic Saki oferă un tratament personalizat și profesional care se remarcă prin rezultate sigure, eficiente și rezistente în timp.
Albirea profesională a dinților este una dintre cele mai cunoscute proceduri de estetica dentara disponibilă în prezent.
Rezultatele pot dura mai mulți ani, cu schimbări adecvate de stil de viață și retușuri ocazionale.

 • Cel mai bun rezultat estetic – imită aspectul și culoarea naturală a dinților;
 • Cea mai bună opțiune în cazul alergiilor la metal – 100% non-alergică;
 • Biocompatibilitate totală cu structurile dentare și gingiile – nu provoacă reacții adverse organismului uman;
 • Precizie – tehnologia specializată CAD-CAM garantează un rezultat estetic deosebit.

PROGRAMĂRI

Vă invităm să solicitați programările telefonic sau online. Dacă alegeți online, după completarea formularului în cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al echipei noastre.
× Cu ce te putem ajuta?