Chirurgie orală

Recapture the beauty of self-confidence. Beauty with care.

CHIRURGIE ORALĂ
Clinica Dr. Saki Estetix

Specialitatea dentară care include diagnosticul și tratamentul asociat bolilor, leziunilor și imperfecțiunilor dentare care implică atât aspectele funcționale cât și cele estetice ale țesuturilor moi și dure din sfera maxilo-facială.
Chirurgia orală include o serie de tratamente dentare chirurgicale. Scopul intervenției chirurgicale orale este acela de a îmbunătăți funcția, sănătatea și aspectul final al zâmbetului și al structurilor orale înconjurătoare.
Saki Estetix - Stomatologie - Chirurgie orala - Clinica Stomatologica Sector 4, Clinica Stomatologica Sector 5
Clinica stomatologică Dr. Saki Estetix oferă pacienților tratamente stomatologice avansate în chirurgia orală și maxilo-facială.
Vă invităm să puneți orice întrebări aveți legate de intervențiile chirurgicale orale, care includ proceduri precum:
Eliminarea dinților irecuperabili
Eliminarea dinților irecuperabili
Extracția dinților de lapte
Extracția dinților de lapte
Extracția molarilor de minte
Extracția molarilor de minte
Amplasarea implanturilor dentare
Amplasarea implanturilor dentare
Tratarea traumei faciale
Tratarea traumei faciale
Evaluarea condițiilor patologice
Evaluarea condițiilor patologice
Ameliorarea durerii faciale
Ameliorarea durerii faciale

Chirurgie orală și maxilo-facială

Înainte de efectuarea intervenției chirurgicale orale, radiografiile realizate vor ajuta la punerea diagnosticului și la planificarea tratamentului. Se va explica pas cu pas procedura chirurgicală împreună cu opțiunile de anestezie. Situația post-intervențională a pacientului va depinde de procedura pe care o va avea și de starea generală de sănătate.
Este întotdeauna important ca pacientul să furnizeze asistenților medicali și medicilor toate informațiile legate de tratamentele medicamentoase pe care le folosește (atât pe bază de prescripție medicală cât și prin achiziționarea acestora fără prescripție), dacă suferă de probleme de sănătate și dacă fumează.
Acest lucru îi va ajuta pe medicii noștri să asigure siguranța și confortul pacienților – întotdeauna preocupări primordiale ale clinicii stomatologice Saki Estetix.

PROGRAMĂRI

Vă invităm să solicitați programările telefonic sau online. Dacă alegeți online, după completarea formularului în cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al echipei noastre.
× Cu ce te putem ajuta?