epilare

EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER DIODA 808 nm (Brațe total + Axilă + Inghinal total + Picioare total + Mustață + Perciuni )

Epilarea definitivă cu laser este unul dintre serviciile inovatoare de care te poți bucura la Saki Estetix! Piele fină, fără efort!

Sistemul de epilare definitivă cu laser este în acest moment soluția cea mai eficientă pentru îndepărtarea în siguranță a părului nedorit, oferind garanția unei epilări sigure, totale și de lungă durată.

Ce este epilarea definitivă cu Laser?

Folosind tehnologia care avansează încontinuu, aparatele Laser creează impulsuri de lumină intensă, cu proprietatea de a distruge rădăcinile firelor de păr încălzind local. Este dovedit că epilarea laser oferă cele mai bune rezultate atunci când pigmentul firului de păr este de culoare închisă, în timp ce pigmentul pielii este deschis la nuanță.

Acționând cu precizie maximă, în doar câteva sedințe laserul elimină firele nedorite definitiv. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima sedință, indiferent de tipul de piele, păr sau zona tratată.

Tratamentul Laser se poate aplică în mod sigur pe toate zonele cu păr nedorit ale corpului și este metoda ideală atât pentru doamnele, cât si pentru domnii.

LASER CO2 XANTELASMA

Ce sunt xantelasmele?

Xantelasmele sunt pete sau plăci moi, galben-portocalii, asimptomatice, localizate frecvent la nivelul pleoapelor superioare și inferioare. Xantelasmele sunt formate din depozite de grăsime, în dermul superficial, care cresc lent de-a lungul mai multor luni sau ani. Afectează persoanele de peste 50 de ani, dar pot apărea și la adulții tineri sau copii.

Care sunt cele mai eficiente metode în tratarea xantelasmelor?
Tratamentul optim este cel chirurgical, prin excizie sau distrucție prin vaporizare, folosind laserul CO2 . Dr. Saki Estetix folosește ca metodă de tratament unul dintre cele mai noi și performante lasere ablative. Acesta folosește o undă laser focusată și realizează, cu maximă precizie și în deplină siguranță pentru pacient, excizia leziunilor cutanate. Datorită tehnologiei de ultimă generație, timpul de vindecare este minim și este evitată apariția cicatricelor.

În ce constă tratamentul?
După curățarea și dezinfectarea zonei cutanate ce urmează să fie tratată, se aplică anestezia locală, pentru a diminua disconfortul pacientului. Se realizează excizia completă sau parțială a xantelasmelor, în funcție de extensia lor. Ședința durează în medie 20-30 de minute, este bine tolerată de pacient, cu disconfort minim în timpul procedurii și fără riscuri de reacții adverse. Pot fi necesare mai multe ședințe în cazul formelor extinse de xantelasme, la interval de 3-4 săptămâni.

Informații suplimentare

Edge ONE – Treatment Guideline(v1.1)
Edge ONE – Clincal data
Edge ONE – Presentation v2.1

PROGRAMĂRI ONLINE

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”