Indicații și contraindicații ale injectărilor cu Acid Hialuronic?

fPentru a obține rezultatele pe care le doriți, cu efecte secundare minime, este bine ca înainte cu 7 zile de ședințele de injectare cu acid hialuronic să evitați medicamentele antiinflamatoare de tip aspirină și anticoagulante.

De asemenea după această procedură, veți evita machiajul sau fumatul 12 ore, iar primele 3-4 zile se preferă somnul cu fața în sus.

Femeile însărcinate şi cele care alăptează trebuie să evite injecţiile cu acid hialuronic. De asemenea, tratamentul cu acid hialuronic nu este recomandat persoanelor cu boli autoimune, diabet sau tulburări ale sistemului imunitar.

 

În cazul în care urmați un tratament cu anticoagulante sau antiinflamatoare, dar şi dacă sunteți alergică la substanţele din compoziţia injecţiei, nu sunt indicate injecţiile cu acid hialuronic.

Chiar dacă este un procedeu minim invaziv, injectarea cu acid hialuronic poate avea diverse efecte secundare, precum vânătăi, roşeaţă şi umflături, care dispar în termen de 1-3 zile.

Timp de 7-14 zile, trebuie să evitați temperaturile extreme, mersul la saună și solar, tratamentele cosmetice sau laser, masajul, tratamentele stomatologic și alte variante de presiune sau sucțiune (ex: sărutul după procedura de mărire a buzelor).× Cu ce te putem ajuta?