IMPLANTUL DENTAR. INFORMAȚII UTILE DESPRE PROCEDURA STOMATOLOGICĂ

Implantul dentar este procedura stomatologică prin care dinții distruși sau cei care dintr-un motiv sau altul s-au pierdut sunt inlocuiți cu alții artificiali. Dinții montați prin implant dentar imită 1 la 1 dintele natural. Mai mult decât atât, implantul dentar „funcționează” și se simte asemenea dintelui natural.

„Un implant dentar este necesar în cazul în care pacienții au unul sau mai mulți dinți lipsă. Totodată, un tratament pentru implant dentar se poate face și în cazul în care dinții se află într-un stadiu avansat de deteriorare și nicio altă intervenție nu poate ajuta la păstrarea dintelui natural”, declară medicul stomatolog, dr. Saeid Saki.

 

Implant dentar. Beneficii

Saki Estetix - Stomatologie - Implant dentar - Clinica Stomatologica Sector 4, Clinica Stomatologica Sector 5

Procedură stomatologică rapidă – datorită inovațiilor din domeniu stomatologic, montare unui implant stomatologic durează mult mai puțin, decât în trecut.
Rezultate pe termen lung –  cu o îngrijire corespunzătoare și o igienă corectă, implanturile dentare pot rezista timp îndelungat.
Aspect natural al dinților – implanturile dentare sunt făcute pentru a arăta, simți și funcționa ca dinții naturali.
Biocompatibil cu organismul – implantul dentar sunt realizate din materiale de calitate, biocompatibile cu organismul. Rata de succes este ridicată.

De ce să alegi implantul dentar montat în cadrul clinicii Dental Clinic dr. Saki?
  • Recuperare rapidă grație aparaturii de ultimă generație
  • Timp redus de tratament
  • Siguranță datorită faptului că folosim materiale de cea mai bună calitate
  • Garanție pe viață


× Cu ce te putem ajuta?