Tehnologii

Recapture the beauty of self-confidence. Beauty with care.

Micromotor endodontic COXO

Un zâmbet frumos scoate la iveală o dantură sănătoasă, tratată și îngrijită corespunzător. Micromotorul endodontic COXO este instrumentul cu ajutorul căruia se pot realiza tratamente de canal, pentru a îndepărta, printre altele, și cariile inestetice, care pot crea probleme mai mari în timp. Este ușor de folosit, deoarece este wireless, iar capătul facilitează accesul și în cele mai dificile zone.
Tehnologii Clinica Saki estetix - Micromotor endodontic COXO
Tehnologii Clinica Saki Estetix - Micromotor endodontic COXO
Tehnologii Clinica Saki Estetix - Fiziodispencer NSK
Tehnologii Clinica Saki Estetix - Fiziodispencer NSK

Fiziodispencer NSK

În orice cabinet stomatologic, ar trebui să existe un fiziodispenser. Acesta funcționează pe bază de oscilații ultrasonice și ajută la inserarea implantelor dentare, în chirurgia orală și maxilo-facială. Printre avantajele pe care le are se numără: irigarea promptă a zonei de lucru, eliminarea căldurii în timpul procedurii, o vizibilitate mai buna în timpul intervențiilor chirurgicale și protejarea țesuturilor moi, chiar și la un contact accidental. 

Masca Spektra

Un ten întinerit, regenerat și vindecat e ușor de obținut cu ajutorul tratamentului potrivit! Masca facială cu lumină colorată produsă de LED-uri este un tratament cu fototerapie, care acționează în zone specifice, în funcție de culoare. Masca de culoare roșie crește producția de colagen, iar cea de culoare albastră scade producția de sebum și distruge bacteria P.Acnes, cea responsabilă pentru tenul acneic.
Tehnologii Clinica Saki Estetix - Masca SPEKTRA
Tehnologii Clinica Saki Estetix - Masca SPEKTRA
Tehnologii Clinica Saki Estetix - Aparat laser DIODA 810 pentru epiare definitivă
Tehnologii Clinica Saki Estetix - Aparat laser DIODA 810 pentru epiare definitivă

Aparatul laser Dioda 810 pentru epilare definitivă

Orice femeie visează la o piele catifelată și hairless pentru mai mult timp, de aceea epilarea definitivă cu laser este cea mai eficientă metodă pentru rezultate de durată. În plus, această procedură, contrar celor tradiționale, ajută la anumite afecțiuni, precum foliculita, firele crescute sub piele sau anumite hiperpigmentări. Păstrăm normele de sterilizare în pandemie.

Aparat pentru remodelare corporală Body Shape

A te simți bine în pielea ta este un sentiment pe care cu toții trebuie să îl trăim, indiferent de circumstanțe. Cu toate acestea, micile îmbunătățiri corporale au rolul de a ne ajuta în acest proces. Remodelarea corporală cu ajutorul aparatului Body Shape îți va tonifia pielea și mușchii, iar celulita va dispărea într-o clipită!
Tehnologii Clinica Saki Estetix - Aparat pentru remodelare corporală BODY SHAPE
Tehnologii Clinica Saki Estetix - Aparat pentru remodelare corporală BODY SHAPE

Dermapen

Piele întinerită și netezită, linii fine reduse, cicatrici tratate, toate pot fi posibile cu ajutorul instrumentului Dermapen. Este un instrument medical format din douăsprezece microace care oscilează foarte rapid și pătrund în piele la adâncimea, în funcție de afecțiunea tratată. Tratamentul este nedureros și durează aproximativ 20 de minute.
Tehnologii Clinica Saki Estetix - Dermapen
Tehnologii Clinica Saki Estetix - Dermapen

Plasma Pen (cu radiofrecventa)

Este un dispozitiv care produce în mod artificial plasmă și acționează în două moduri: netezește ridurile prin stimularea țesutului superficial al pielii și stimulează celulele care pot produce colagen, colagenul responsabil de elasticitatea și hidratarea pielii. Aceasta este o substanță vitală pentru menținerea tenului hidratat și tânăr, iar odată cu vârsta de 25 de ani începe să se regenereze mai greu în piele.
Tehnologii Clinica Saki Estetix - PLASMA PEN (cu radiofrecvență)
Tehnologii Clinica Saki Estetix - PLASMA PEN (cu radiofrecvență)

Microneedling

Microneedlingul cu radiofrecvență este o tehnică nouă de întinerire a tenului, care acționează prin stimularea producției de colagen, celula noastră responsabilă de menținerea tenului tânăr și hidratat. Este una din cele mai eficiente tehnici de întindere a pielii, deoarece îmbunătățește aspectul ridurilor, ajută la corecția porilor dilatați, a cicatricilor post-acneice sau post-traumatice, dar și a anumitor tipuri de pete pigmentare. Folosește ace foarte fine care penetrează pielea la adâncimi variabile, dependente de zona și afecțiunea tratată și livrează în profunzime energia de radiofrecvență, creând mici leziuni controlate înconjurate de țesut intact, cu capacitate regeneratoare. Se declanșează astfel procesul de vindecare al pielii, prin activarea responsabile pentru o piele mai fermă și mai luminoasă.

Mezoterapia

Denumită și „cocktail-ul frumuseții”, este o procedura utilizată încă din 1952, non-chirurgicală, ce presupune aplicarea unor substanțe hrănitoare pentru piele, cum ar fi acid hialuronic, vitamine, enzime, minerale, antioxidanti, în tesutul cutanat superficial, cu ajutorul unor ace foarte fine. Efectul procedurii este de hidratare, rejuvenare si energizare.
Tehnologii Clinica Saki Estetix - Mezoterapia/Carboxiterapia/HIFU
Tehnologii Clinica Saki Estetix - Mezoterapia/Carboxiterapia/HIFU

Carboxiterapia

Carboxiterapia sau terapia cu dioxid de carbon, cum mai este numită, este o metodă extrem de eficientă, ce presupune injectarea, cu ajutorul unor ace extrem de fine, de dioxid de carbon sub piele, mai exact în depozitele de grăsime. Dioxidul de carbon ajută la distrugerea celulelor adipoase, regenerarea colagenului, stimulând organismul să creeze noi vase de sânge și oxigenând zona tratată.

HIFU

Tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) sau Ulterapia se bazează pe ultrasunete cu frecvențe înalte intens pulsate care stimulează regenerarea colagenului. HIFU este singurul tratament non-invaziv care utilizează ultrasunete și propriul proces natural de vindecare a corpului pentru liftingul non-chirurgical al pielii. Pot fi astfel tratate ridurile din jurul ochilor, cele de pe frunte, zona periorală, zona gâtului și decolteul.
× Cu ce te putem ajuta?