Tratamente cu dermapen microneedling Sector 5

Dermapen - Tratament Microneedling

Dermapen este cel mai avansat tratament microneedling pentru hiperpigmentare, cicatrici și vergeturi.

Tratamente dermato-estetice cu microace – constă în utilizarea de multiple ace verticale care străbat pielea (cu o funcție de vibrație automată) în momentul în care sunt mișcate pe suprafața acesteia.

În ce constă tratamentul cu Dermapen?

Înțepături superficiale, rapid reversibile care declanșează la nivelul pielii un răspuns de vindecare cu stimularea sintezei de colagen și elastină dar și crearea, prin înțepare, de multiple canale permeabile pentru penetrarea substanțelor active aplicate pe piele în timpul procedurii.

Tratamentul avansat cu microace Dermapen (microneedling) determină reparearea și vindecarea pielii fară cicatrici, fiind bazat pe refacerea naturală a fibrelor de colagen, fară a produce efecte secundare.

Pentru ce recomandăm terapia cu Dermapen?

  • pielea lăsată îmbătrânită
  • linii fine sau riduri
  • riduri de expresie din jurul buzelor
  • întinderea și reîntinerirea pielii
  • pori măriți
  • vergeturi
  • cicatrice (acnee, chirurgicale și arsuri)
  • alopecia și multe altele…

Indicații și contraindicații?

La adancimile minime ale Dermapenului, tratamentul este nedureros.

In situatia in care este necesara aplicarea procedurii la adancimi mai mari de 0.5 mm, se va aplica o crema anestezica cu 15 – 40 minute inainte de tratamentul pentru a reduce la maxim discomfortul simtit.

Perioada de recuperare este de asemenea mai eficientă decât majoritatea tratamentelor de microdermoabraziune, laser sau peeling chimic.

În general nu – aceasta depinzând de reacția fiecărui organism în parte; la unele persoane poate apare o  înroșire temporară a pielii  timp de 12 – 48 ore după tratament.

Marea majoritate a pacienților își reiau activitățile zilnice de socializare  imediat după tratament. Rezultatele sunt progresive după fiecare ședință și apar de obicei între 10-14 zile de la începerea tratamentului.

PROGRAMĂRI ONLINE - Dermapen - Tratament Microneedling - Sector 5, Clinina Dr. Saki Estetix

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”

Articole Dermato Estetica

CUM SA TE SIMTI BINE IN PROPRIA-TI PIELE?

CE ESTE CELULITA SI CUM SE TRATEAZA!

Celulita “comuna”, estetica, nepatologica, nu reprezinta o boala si trebuie obligatoriu diferentiata si abordata separat fata de celulita inflamatorie, patologica-care reprezinta o stare de boala beneficiand de tratamente dermatologice specifice. Termenul de celulita este in mod comun utilizat in sensul aparitiei unor depozite de grasime care cauzeaza denivelari la nivelul pielii si confera aspect neplacut […]

TRATAMENTE ŞI PROCEDURI PENTRU TEN