Platelet-Rich Plasma

Rejuvenare cu celule Autologe (ACR). Concentrat trombocitar activat din plasma proprie

ACR este un tratament considerat revolutionar, datorita faptului ca stimuleaza capacitatea organismului de autovindecare si regenerare, ducand astfel la formarea unui tesut cutanat mai compact, mai ferm, mai tanar.

Tehnica utilizata in procedura ACR este una simpla, rapida si sigura. Aceasta consta in recoltarea de sange venos, care, prin centrifugare, duce la separarea de plasma concentrata in trombocite, factor de crestere implicita, prin stimularea si formarea de fibre de colagen. Ulterior, plasma obtinuta se activeaza si se reinjecteaza intradermic cu ajutorul unui ac foarte fin.

ACR constituie o noua abordare care vine in intampinarea asteptarilor pacientilor care doresc o metoda naturala, sigura, pentru rejuvenarea cutanata, aceasta realizandu-se cu celulele proprii.

PRP a fost utilizat inca din 2006 in medicina estetica pentru rejuvenarea si incetinirea procesului de imbatranire prin aplicatii locale de plasma autologa-denumite recent ACR.(conformati, va rog exactitatea). PRP a revolutionat metoda prin stimularea celulelor stem rezidente de catre factorii de crestere eliberati de catre propriile trombocite introduse in derm prin injectarea plasmei activate.

Trombocitele elibereaza factori de crestere implicati in autorepararea tisulara, ceea ce permite organismului sa se vindece rapid si eficient.

Deoarece se foloseste plasma autologa nu exista riscul transmiterii de boli, al anafilaxei sau al neoplaziilor.

PRP duce la  cresterea productiei de colagen, formeaza noi vase de sange, induce diferentierea celulara si formeaza matrice.

RRP este indicat pentru  persoanele cu grad mediu de foto si cronoimbatranire, la acoperirea cicatricelor postacneice, postvaricela, boala ulceroasa de gambe.

Repararea este simpla si rapida
Poate fi utilizat in mai multe zone (fata, gat, decolteu, maini, pielea capului).

Durata procedurii: 45 min-1 h
Efecte secundare: foarte rare.
Contraindicatii: persoanele cu afectiuni cutanate cronice (lupus eritematos), neoplazii, boli metabolice si sistemice severe, boli hematologice, in tratament anticoagulante.

Ce asteptari avem de la aceasta procedura?
Rezultatele sunt vizibile chiar dupa terapie, prin  imbunatatirea texturii si tonusului cutanat.
Acest tratament va continua in urmatoarele luni de la primul procedeu, din 14 in 14 zile, de 2-3 ori pe an.

Pacientii cu afectiuni cronice ale pielii, infectii localizate, diabeticii, cardiacii, cei care urmeaza un tratament anticoagulant si femeile insarcinate nu pot fi candidati ai mezoterapiei.

Numarul de sedinte necesare este stabilit impreuna cu medicul specialist dermatolog in functie de gravitatea problemei.

PROGRAMĂRI ONLINE

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”