Microneedling Radiofrecventa RF

Microneedling cu Radiofrecventa RF

Microneedling cu radiofrecventa RF fracționată este o tehnică nouă de stimulare a producției de colagen și astfel o metodă excelentă de rejuvenare cutanată.

Este una din cele mai eficiente tehnici de întindere a pielii îmbunătățind aspectul ridurilor – fine sau profunde – din jurul ochilor, gurii sau de la nivelul obrajilor, ajutând și la corecția porilor dilatați, a neregularităților feței, a cicatricilor post-acneice, post-varicelă sau post-traumatice, a anumitor tipuri de pete pigmentare dar și a vergeturilor sau a pielii flașce de la nivelul feței (pleoape, linia mandibulară), gâtului, decolteului sau a corpului, apărută în urma curelor de slăbire sau după naștere.

Stimulând colagenul propriu, rezultatele sunt naturale, fără a schimba fizionomia persoanei. Aceasta permite pielii să-și recâștige elasticitatea, conturează ovalul feței, îndepărtează ridurile fine și ridurile de suprafață. După fiecare procedură, efectul este sensibil.

Care sunt beneficiile tratamentului cu radiofrecvenței ?

 • reîntinerirea tenului
 • atenuarea efectelor îmbătrânirii
 • reducerea ridurilor, tonifierea pielii
 • diminuarea până la eliminare a cicatricilor acneice
 • închiderea porilor dilatați
 • netezește ridurile din jurul gurii, ochilor, diminuează pungile în jurul ochilor, conferă un aspect vizibil întinerit

Durata tratamentului: intre 30-90 minute.

Se recomandă un minimum de 6 tratamente la interval de 7 – 14 zile.

Indicații și contraindicațiile tratamentului Radiofrecvență RF?

Tratamentul cu radiofrecventa RF este recomandat pentru toate vârstele, nu este dureros, nu este invaziv și nu necesită perioada recuperatorie.

 • procedura este interzisă persoanelor sub 18 ani
 • procedura este interzisă în timpul sarcinii și alăptării
 • interzisă persoanelor cu afecțiuni cardiace, posesorilor de pacemaker sau a defibrilatorilor interni; implanturi metalice în zona de tratament
 • interzisă persoanelor cu antecedente de cancer sau alunițe premaligne, afecțiuni ale sistemului imunitar (SIDA), terapie imunosupresivă
 • interzisă persoanelor cu antecedente de boli stimulate de căldură (ex. herpes) în zona de tratament, psoriazis, eczeme, eritem, bronz excesiv, autobronzante, cu predispoziții la cicatrici keloide, tulburări de cicatrizare, piele foarte uscata și fragila.
 • interzisă în zonele care au suferit tratamente chirurgicale (invazive sau ablative) și nu sunt incomplet vindecate.
 • interzisă pacienților care sunt în tratament cu preparate naturiste, suplimente nutritive, stereoizi, izotretinoil, tetraciclină.

PROGRAMĂRI ONLINE - Microneedling cu Radiofrecventa RF - Sector 5 - Clinica Dr. Saki Estetix

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”

Articole Dermato Estetica

CUM SA TE SIMTI BINE IN PROPRIA-TI PIELE?

CE ESTE CELULITA SI CUM SE TRATEAZA!

Celulita “comuna”, estetica, nepatologica, nu reprezinta o boala si trebuie obligatoriu diferentiata si abordata separat fata de celulita inflamatorie, patologica-care reprezinta o stare de boala beneficiand de tratamente dermatologice specifice. Termenul de celulita este in mod comun utilizat in sensul aparitiei unor depozite de grasime care cauzeaza denivelari la nivelul pielii si confera aspect neplacut […]

TRATAMENTE ŞI PROCEDURI PENTRU TEN