Saki Estetix - Peeling

Peeling

Odata cu sosirea anotimpului rece, si deci a frigului, este absolut necesar sa avem grija de pielea noastra prin proceduri care, eventual, nu au fost permise sau indicate in timpul verii (spre exemplu peeling-ul chimic).

Ridurile fine, petele care se datoreaza expunerii la soare in perioada trecuta a verii, sau leziunile cauzate de acnee – nu mai sunt in acest anotimp un motiv de ingrijorare – deoarece ele se pot acum rezolva prin metoda peeling-ului chimic.

Peeling-ul chimic este o metoda de intinerire faciala care presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unor substante chimice.

Acesta, aplicat in conditii de temperatura exterioara optime, are rolul de a indeparta celulele moarte si de a stimula regenerarea celulara.

Peeling-ul are ca si etape de aplicare: peeling-ul superficial, peeling-ul mediu si peeling-ul profund.

Eficienta maxima a terapiei depinde atat  de gradul de profunzime optim aplicat asupra pielii prin peeling chimic,  dar si de o  perioada a anului bine aleasa (absenta caldurii exterioare, respectiv vreme racoroasa sau rece).

In functie de problemele tenului-constatate in urma examinarii de catre medicul specialist dermato-cosmetolog,  peeling-ul chimic se realizeaza in diverse grade de profunzime si cu substante diferite, adaptate fiecarui caz in parte.

DINTRE PRINCIPALELE BENEFICII ALE PEELING-ULUI CHIMIC  mentionam in special rezolvarea existentei ridurilor fine de expresie de sub ochi si din zona gurii.
Rezultate foarte bune se obtin inclusiv  tenurilor cu  acnee sau cu cicatrici.

DE LA CE VARSTA ESTE INDICAT PEELING-UL CHIMIC?
Peeling-ul chimic poate fi efectuat la orice varsta, inclusiv adolescentilor cu acnee-evident, cu acordul parintilor

PROGRAMĂRI ONLINE

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”