Saki Estetix - Mezoterapie Sector 5

Mezoterapia

Tratamentul eficient în combaterea ridurilor, a celulitei și depozitelor de grăsime nedorite, a căderii părului, a vergeturilor,etc.

Este o procedura non-chirurgicala larg utilizată, ce presupune injectarea de cocktail-uri de substanțe (amestecuri de vitamine, aminoacizi, enzime și alte substanțe farmacologice active) la nivelul mezodermului (stratul mijlociu al pielii).

Starea de sănătate a mezodermului se reflectă în aspectul și tonicitatea pielii noastre.

Ce implică această procedură?

Se folosesc “cocktail”-uri de vitamine, minerale, extracte vegetale naturale, aminoacizi, acid hialuronic, substanțe de lipoliză, medicamente convenționale / homeopate  care penetrează bariera stratului cornos -prin injectare directă în derm / țesut subcutanat sau, mai nou, prin electrodermoporatie.

Substanțele folosite în cadrul terapiei sunt introduse local, în cantitate mică, cu ajutorul unor ace foarte subțiri sau cu ajutorul unor aparate. Terapia este minim invazivă și foarte puțin dureroasă în cazul injectării locale și total inofensivă în cazul folosirii aparatelor” fară ac”.

Mezoterapia are beneficii în eliminarea celulitei, are efecte antiimbatranire la nivelul pielii și efect de întinerire la nivelul zonelor expuse de-a lungul vieții la lumina solară, cum ar fi fața, mâinile și decolteul.

Când este recomandată mezoterapia?

Mezoterapia estetică se utilizează pentru: reîntinerirea, energizarea și tonifierea tenului, tratamentul celulitei, tratamentul țesutului adipos excesiv localizat în anumite zone ale corpului („colăcei”, „aripioare”, genunchi, glezne, „gușa”), în tratarea vergeturilor, a petelor hiperpigmentare, prevenirea îmbătrânirii pieli  diminuarea cearcănelor închise la culoare, în tratarea căderii părului de la nivelul scalpului, etc.

Tratamentul nu este dureros și nu necesită recuperare și nu presupune întreruperea activității zilnice.

Efecte post-tratament și contraindicații

Evitați băile fierbinți și  exercițiile fizice pentru o perioadă de 24-48 de ore.

Discomfortul local prin injectare este minim. Pot fi percepute ușoare senzații de arsură sau mâncărime și roșeață în zonele injectate, care poate să apară imediat după injectare și semnele înțepăturilor dispar la cel mult 30 de minute post-tratament.

Pacienții cu afecțiuni cronice ale pielii, infecții localizate, diabeticii, cardiacii, cei care urmează un tratament anticoagulant și femeile însărcinate nu pot fi candidați ai mezoterapiei.

În cazul lipolizei injectabile (pentru depozitele adipoase localizate) roșeață poate persista câteva ore până la o zi și pot apărea mici vânătăi în zonele tratate.

Durata și rezultatele tratamentului?

O ședință de mezoterapie: 30-45 de min.

Rezultatele devin vizibile în funcție de tipul constituțional al fiecărui pacient.

În medie primele îmbunătățiri pe care le observa pacientul apar după 2-3 ședințe de mezoterapie, dar, în general, e nevoie de 4-6 ședințe pentru a avea un efect evident.

Numărul de ședințe necesare este stabilit împreună cu medicul specialist dermatolog în funcție de tipul și gravitatea problemei.

Saki Estetix

PROGRAMĂRI ONLINE - Mezoterapie Sector 5 - Clinica Dr. Saki Estetix

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”

Articole Dermato Estetica

CUM SA TE SIMTI BINE IN PROPRIA-TI PIELE?

CE ESTE CELULITA SI CUM SE TRATEAZA!

Celulita “comuna”, estetica, nepatologica, nu reprezinta o boala si trebuie obligatoriu diferentiata si abordata separat fata de celulita inflamatorie, patologica-care reprezinta o stare de boala beneficiand de tratamente dermatologice specifice. Termenul de celulita este in mod comun utilizat in sensul aparitiei unor depozite de grasime care cauzeaza denivelari la nivelul pielii si confera aspect neplacut […]

TRATAMENTE ŞI PROCEDURI PENTRU TEN