Mezoterapia

Este eficienta in combaterea ridurilor, a celulitei si depozitelor de grasime nedorite, a caderii parului, a vergeturilor,etc.

Este o terapie  nechirurgicala larg utilizata, ce presupune injectarea de cocktail-uri de substante (amestecuri de vitamine, aminoacizi, enzime si alte substante farmacologice active) la nivelul mezodermului (stratul mijlociu al pielii).

Starea de sanatate a mezodermului se reflecta in aspectul si tonicitatea pielii noastre.

Se folosesc “cocktail”-uri de vitamine, minerale, extracte vegetale naturale, aminoacizi, acid hialuronic, substante de lipoliza, medicamente conventionale / homeopate  care penetreaza bariera stratului cornos -prin injectare directa in derm / tesut subcutanat sau, mai nou, prin electrodermoporatie.

Substantele folosite in cadrul terapiei sunt introduse local, in cantitate mica, cu ajutorul unor ace foarte subtiri sau cu ajutorul unor aparate. Terapia este minim invaziva si foarte putin dureroasa in cazul injectarii locale si total inofensiva in cazul folosirii aparatelor” fara ac”.

Mezoterapia are beneficii in eliminarea celulitei, are efecte antiimbatranire la nivelul pielii si efect de intinerire la nivelul zonelor expuse de-a lungul vietii la lumina solara, cum ar fi fata, mainile si decolteul.

Mezoterapia estetica se utilizeaza pentru: reintinerirea, energizarea si tonifierea tenului, tratamentul celulitei, tratamentul tesutului adipos excesiv localizat in anumite zone ale corpului („colacei”, „aripioare”, genunchi, glezne, „gusa”), in tratarea vergeturilor, a petelor hiperpigmentare, prevenirea imbatranirii pieli (dand tenului stralucire si hidratare), diminuarea cearcanelor inchise la culoare, in tratarea caderii parului de la nivelul scalpului, etc.

Tratamentul nu este dureros si nu necesita recuperare si nu presupune intreruperea activitatii zilnice.

Trebuie evitate, insa- baile fierbinti si a exercitiile fizice pentru o perioada de 24-48 de ore.

Discomfortul local prin injectare este minim. Pot fi percepute usoare senzatii de arsura sau mancarime si inrosirea zonelor injectate.

Roseata locala care poate sa apara imediat dupa injectare si semnele intepaturilor dispar la cel mult 30 de minute dupa.

In cazul lipolizei injectabile (pentru depozitele adipoase localizate) roseata poate persista cateva ore pana la o zi si pot aparea mici vanatai in zonele tratate.

De regula o sedinta de mezoterapie nu depaseste 30-45 de min.

Rezultatele devin vizibile in functie de tipul constitutional al fiecarui pacient.

In medie primele imbunatatiri pe care le observa pacientul apar dupa 2-3 sedinte de mezoterapie, dar, in general, e nevoie de 4-6 sedinte pentru a avea un efect evident.

Pacientii cu afectiuni cronice ale pielii, infectii localizate, diabeticii, cardiacii, cei care urmeaza un tratament anticoagulant si femeile insarcinate nu pot fi candidati ai mezoterapiei.

Numarul de sedinte necesare este stabilit impreuna cu medicul specialist dermatolog in functie de gravitatea problemei.

Saki Estetix - Mezoterapie

PROGRAMĂRI ONLINE

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”