Masca spectrum

Masca Spectrum cu LED

Masca cu lumina LED emite o combinație precisă de lumini cu diferite lungimi de undă, pentru a oferi un tratament optim.

Toate modurile măștii utilizează lumina infra-roșie (830 nm), invizibilă pentru ochiul uman, în combinație cu lumini vizibile de anumiți lungimi de undă. Lumina infra-roșie este cea care penetrează straturile pielii și îmbunătățește circulația locală.

Creșterea fluxului sangvin local înseamnă creșterea cantității de oxigen și de nutrienți, precum și o mai bună eliminare a produșilor de degradare la nivelul feței și gâtului.

Ce beneficii are Masca Spectrum?

  • Combaterea semnelor de îmbătrânire
  • Vindecare mai rapidă a pielii
  • Hrănirea în profunzime a pielii

Cum funcționează Masca Spectrum?

Împreună cu lumina infra-roșie de 830 nm, masca poate fi programată să emită fie o lumină roșie cu lungime de undă de 630 nm, o lumină albastră de 415 nm sau o combinație a acelor două – lumina violet.

Lumina roșie cu lungime de undă de 630 nm este vizibilă cu ochiul liber; realizează o rejuvenare a pielii, stimulând producția de colagen, realizează un proces de reparare celulară, îmbunătățește circulația. Efectul final vă fi o piele cu aspect tânăr.

Lumina albastră cu lungime de undă de 415 nm este și ea vizibilă cu ochiul liber; are efecte anti-bacteriene, anti-acneice, calmează inflamațiile, reglează producția de sebum.

Combinarea celor două lungimi de undă vizibile – cu lumina infra-roșie invizibilă – este utilă pentru tratamentul pielii cu probleme complexe. Masca lucrează cu ambele lungimi de undă și apoi le combină, rezultând lumina violet– cu rol în rejuvenare, vindecare și rol anti-inflamator.

PROGRAMĂRI ONLINE

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”

Articole Dermato Estetica

CUM SA TE SIMTI BINE IN PROPRIA-TI PIELE?

CE ESTE CELULITA SI CUM SE TRATEAZA!

Celulita “comuna”, estetica, nepatologica, nu reprezinta o boala si trebuie obligatoriu diferentiata si abordata separat fata de celulita inflamatorie, patologica-care reprezinta o stare de boala beneficiand de tratamente dermatologice specifice. Termenul de celulita este in mod comun utilizat in sensul aparitiei unor depozite de grasime care cauzeaza denivelari la nivelul pielii si confera aspect neplacut […]

TRATAMENTE ŞI PROCEDURI PENTRU TEN