High Intensity Focused Ultrasound (HIFU)

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) este cea mai bună alternativă la operațiile estetice de lifting cu rezultate spectaculoase chiar de la prima sedinta cu vizibilitate pana la 10-15%.Iar rezultatele finale se vad dupa  3 luni .Rezultatele tratamentului sunt vizibile imediat după prima ședință. Este eficient atât în cazul ridurilor fine, de expresie, cât și în cazul ridurilor mai pronunțate.

Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente înalte care sunt focusate adânc în țesutul subcutanat și care crează puncte de coagulare la distanțe egale. În aceste puncte fibrele de elastină se contractă iar colagenul natural este stimulat să se producă în cantități mari. Rejuvenarea începe imediat după ședința de terapie și continuă și în săptămânile de după tratament. De asemenea îmbunătățește aspectul porilor largi, lăsând pielea mai elastică, conferă fermitate pielii și ajută la tratamentul cicatricilor post acneice.

Această tehnologie reprezintă o alternativă sigură și nedureroasă la operația de lifting facial, fără anestezie, dureri sau alte complicații.

Tratamentul este recomandat pentru pielea degradată din jurul ochilor, pentru zona mandibulara ,ridurile perioculare, cele ale fruntii, zona nasolabială, comisurile bucale, zona gâtului,etc.

Se recomanda consult lunar pe toata perioda de 3 luni de tratament

PROGRAMĂRI ONLINE

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”