Tratarea ridurilor, lifting facial

Lifting facial nechirurgical

Terapia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Terapia HIFU poate fi considerat că o procedură de lifting facial fară chirurgie. Este cea mai bună alternativă la operațiile estetice de lifting cu rezultate spectaculoase chiar de la prima ședință cu vizibilitate până la 10-15%. Iar rezultatele finale pot apărea chiar după  3 luni Este eficient atât în cazul ridurilor fine, de expresie, cât și în cazul ridurilor mai pronunțate.

Cum funcționează HIFU?

Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente înalte care sunt focusate adânc în țesutul subcutanat și care crează puncte de coagulare la distanțe egale. În aceste puncte fibrele de elastină se contractă iar colagenul natural este stimulat să se producă în cantități mari.

Rejuvenarea începe imediat după ședința de terapie și continuă și în săptămânile de după tratament. De asemenea îmbunătățește aspectul porilor largi, lăsând pielea mai elastică, conferă fermitate pielii și ajută la tratamentul cicatricilor post acneice. Practic se obțin rezultatele unui lifting facial fară nicio procedură chirugicala invazivă, fară injecții. HIFU funcționează pentru a întări aceiași mușchi care sunt întăriți în cazul unui lifting facial propriu-zis.

Este recomandat pentru o piele mai matură, mai ales persoanelor peste 35 de ani.

Probleme ce pot fi tratate cu HIFU?

  • Lifting al sprâncenelor și pleopei superioare
  • Reducerea bărbiei duble
  • Îmbunătățirea ridurilor din zona ochilor
  • Conturarea liniei mandibulare
  • Tratarea ridurilor din zona buzei superioare dar și la nivelul gâtului
  • Diminuarea șanțurilor nasolabiale și ridurilor
  • Reducerea dimensiunii porilor
  • Tratarea cicatricilor post-acneice

Durata, indicații și contraindicații ale terpaiei HIFU?

Durata tratamentului va depinde de zona tratată și de planul de tratament individual.

O procedură a feței și a gâtului poate dura 60-90 minute.

Dupa efectuarea procedurii va puteți relua activitatile normale, fără a fi nevoie să urmati măsuri speciale post-tratament.

Nu este recomandat persoanelor cu: Infecții locale active, Boli de piele în fază acuta, Procese maligne ale tegumentului tratat ( epiteliom, melanom ) în trecut și prezent, Funcție afectata a mușchilor faciali, femeilor însărcinate sau în stadiu de alăptare, persoanelor care suferă de diabet, au pacemaker cardiac, care au implant/proteze metalice în zona tratată.

HIFU nu implică creme, umpluturi sau toxine; pur și simplu se bazează pe procesul de construire a colagenului propriu al corpului pentru rezultate naturale, vizibile.

Terapia HIFU

PROGRAMĂRI ONLINE

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”

Articole Dermato Estetica

CUM SA TE SIMTI BINE IN PROPRIA-TI PIELE?

CE ESTE CELULITA SI CUM SE TRATEAZA!

Celulita “comuna”, estetica, nepatologica, nu reprezinta o boala si trebuie obligatoriu diferentiata si abordata separat fata de celulita inflamatorie, patologica-care reprezinta o stare de boala beneficiand de tratamente dermatologice specifice. Termenul de celulita este in mod comun utilizat in sensul aparitiei unor depozite de grasime care cauzeaza denivelari la nivelul pielii si confera aspect neplacut […]

TRATAMENTE ŞI PROCEDURI PENTRU TEN