ACIDUL HIALURONIC

Fillerele cu acid hialuronic presupun o modalitate de aplicare similara, ambele fiind injectate sub piele.

CE ESTE ACIDUL HIALURONIC?

Acidul hialuronic este o proteina care se gaseste in toate tesuturile conjunctive ale organismului uman. Se regaseste inclusiv in componenta epidermului alaturi de fibrele de elastina si colagen.

Acidul hialuronic este cel care, in mod natural, confera  pielii elasticitate, rezistenta si contribuie la mentinerea formei acesteia.

Scaderea acidului hialuronic din organism poate provoca, printer altele,  aparitia primelor riduri si semne inestetice.

CUM ACTIONEAZA ACIDUL HIALURONIC?

Fillerele  cu acid hialuronic se folosesc pentru refacerea volumelor  cauzate de procesul  imbatranirii si in general, a denivelarilor si adanciturilor inestetice.

Spre deosebire de botox, care actioneaza prin “paralizia” muschilor faciali, acidul hialuronic  realizeaza umplerea ridurilor, avand drept scop remodelarea faciala (zona pometilor, buzelor si zona mandibulara) si inclusiv netezirea “urmelor” cauzate de acnee.

CAND SE RECOMANDA INJECTIILE CU ACID HIALURONIC?

In cazul ridurilor statice aparute in urma pozitiilor din timpul somnului, cele mai bune rezultate se obtin cu acidul hialuronic injectabil, acesta avand functie de”umplere”.

Aceasta substanta nu se limiteaza doar pentru “umplere” de riduri , ci se aplica inclusiv pentru remodelarea si marirea volumului buzelor.

Ingrijirea inainte si dupa injectarea cu acid hialuronic ?

Pentru a obtine rezultatele pe care le doriti, insa cu efecte secundare minime este bine cu 7 zile inainte de sedintele de injectare cu acid hialuronic sa evitati medicamentele antiinflamatoare de tip aspirina si anticoagulante.

De asemenea dupa aceasta procedura veti evita machiajul sau fumatul 12 ore iar primele 3-4 zile se prefera somnul cu fata in sus.

Timp de 7-14 zile trebuie sa evitati temperaturile extreme, mersul la sauna si solar, tratamentele cosmetice sau laser, masajul minimul 7 zile este recomandat sa se evite orice tratament stomatologic si alte variante de presiune sau suctiune ( ex: sarutul dupa operatiunea de marire a buzelor).

Saki Estetix - Filler

PROGRAMĂRI ONLINE

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”