Carboxiterapie

CARBOXITERAPIE

Carboxiterapie – constă în administrarea cutanată și subcutanată a dioxidului de carbon în scopuri terapeutice.

Prin injectarea unei mici cantități de dioxid de carbon în structurile dermice și subcutanate, organismul declanșează creșterea fluxului de oxigen în zona injectată și, ulterior, creșterea neogenezei de colagen, precum și lipoliza.

Prin urmare, problemele care pot fi tratate cu carboxiterapie sunt: pielea flască, pielea arsă de soare, cercurile întunecate de sub ochi, depozitele de grăsime localizate, vergeturile și celulita.

Este ușor de folosit și sigur, în concluzie, un tratament de succes în medicina estetică.

Pentru ce este recomandata Carboxiterapia?

  • elimină vergeturile vechi și noi;
  • ameliorează celulita;
  • reduce stratul de grăsime;
  • diminuează cearcănele colorate
  • reîmprospătează pielea, estompând ridurile;
  • stimulează creșterea părului în cazul alopeciei;
  • te scapă de cicatrici.

Cum funcționează Carboxiterapia?

Cu ajutorul unor ace foarte fine se administeaza subcutanat o doză mică de dioxid de carbon în zona care are nevoie de ajutor, stimulând organismul să creeze noi vase de sânge și oxigenând astfel zona tratată. Un dispozitiv reglează debitul de dioxid de carbon, timpul de injectare și monitorizează procentajul dozei administrate.

Carboxiterapia nu este toxică, prin urmare nu ai de ce să-ți faci probleme că ar avea efecte secundare sistemice, cu excepția unei dureri ușoare și tranzitorii la locul de aplicare.

Pentru o terapie complete sunt necesare 6 – 10 ședințe, efectele fiind vizibile după primele 3 ședințe.

PROGRAMĂRI ONLINE

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”

Articole Dermato Estetica

CUM SA TE SIMTI BINE IN PROPRIA-TI PIELE?

CE ESTE CELULITA SI CUM SE TRATEAZA!

Celulita “comuna”, estetica, nepatologica, nu reprezinta o boala si trebuie obligatoriu diferentiata si abordata separat fata de celulita inflamatorie, patologica-care reprezinta o stare de boala beneficiand de tratamente dermatologice specifice. Termenul de celulita este in mod comun utilizat in sensul aparitiei unor depozite de grasime care cauzeaza denivelari la nivelul pielii si confera aspect neplacut […]

TRATAMENTE ŞI PROCEDURI PENTRU TEN