Body shape

BODY SHAPE

Echipamentul SHAPE BODY are 2 capete de tratament care combină infraroșu și rediofrecvență cu role mecanice și un dispozitiv de aspirație pentru a manipula stratul superior al țesutului gras unde se formează celulita.

Căldura creată de infraroșu și radiofrecvența determină încălzirea în profunzime a țesuturilor conjunctive, activarea metabolismului acestui strat de grăsime și micșorarea celulelor adipoase. Cilindrii mecanici și dispozitivul de aspirație lucrează pe vasele de sânge pentru a stimula fluxul sanguin la nivel local, în timp ce masagează pielea pentru a obține o piele mai fină și a elimina celulita.

Ce zone pot fi tratate cu aparatul BODY SHAPE?

Tratamentele pot fi  aplicate abdomenului, feselor, coapselor, bratelor sau gatulului, durata unui tratament fiind de maximum 30 de minute.

Tratamente realizate cu SHAPE BODY: reducerea circumferintei, reducerea celulitei, modelarea corporala prin tratamentul celulitei, tratamentul post-liposuctie prin reducerea circumferintei, tratamentul dupa nastere prin reducerea circumferintei

Rezultatul imediat este imbunatatirea metabolismului energiei stocate in piele, accelerarea drenajul limfatic si micsorarea efectiva a marim celulelor adipoase, si astfel reducerea stratul de grasime.

BODY SHAPE

Indicatii si contraindicatii

Tratamentul poate fi aplicat cu rezultate spectaculoasesi post-sarcina. Zonele cu probleme post-nastere sunt partea inferioară a abdomenului si fesele, iar Bodyshape poate remodela aceste zone cu rezultate spectaculoase. Milioane de mame si-au remodelat corpul şi si-au recastigat increderea in sine cu Body Shape.

Body Shape

Ce rezultate poti obtine cu BODY SHAPE?

În plus față de netezirea celulitei și remodelarea suprafeței pielii, BODY SHAPE stimulează de asemenea fluxul sanguin, contribuind astfel la îmbunătățirea aspectului zonelor tratate. Rezultatul este vizibil datorită tonifierii pielii.

Rezultatele sunt testate clinic si sunt vizibile dupa numai 4 tratamente. Siguranta si eficacitatea tehnologiei sistemului BODY SHAPE au fost demonstrate atat in cazul testelor clinice cat si pentru peste 3.5 milioane de tratamente independente realizate pe pacienti din intreaga lume.

PROGRAMĂRI ONLINE

Vă invităm să solicitați online programări. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant al Serviciului “Recepție pacienți”

Articole Dermato Estetica

CUM SA TE SIMTI BINE IN PROPRIA-TI PIELE?

CE ESTE CELULITA SI CUM SE TRATEAZA!

Celulita “comuna”, estetica, nepatologica, nu reprezinta o boala si trebuie obligatoriu diferentiata si abordata separat fata de celulita inflamatorie, patologica-care reprezinta o stare de boala beneficiand de tratamente dermatologice specifice. Termenul de celulita este in mod comun utilizat in sensul aparitiei unor depozite de grasime care cauzeaza denivelari la nivelul pielii si confera aspect neplacut […]

TRATAMENTE ŞI PROCEDURI PENTRU TEN