5 motive pentru care să alegi un aparat dentar invizibil, Clear Aligners

Ți-e rușine să zâmbești cu gura până la urechi din cauza dinților nealiniați?
Ai tot amânat rezolvarea problemelor ortodontice de teamă că aparatul dentar te va face neatrăgătoare?
A venit momentul să renunți la complexul tău, dar și la prejudecata că aparatul dentar îți va afecta, fară doar și poate, activitatea socio-profesională.

Bazându-se pe o nouă metodă de îndreptare a dinților cu aliniatori detașabili, aparatul dentar invizibil, creat cu ajutorul tehnologiei digitale, promite să îți transforme zâmbetul fără să îți afecteze confortul fizic, dar și psihic.

Clear Aligners este un aparat dentar invizibil ce poate fi utilizat pentru tratamentul problemelor ortodontice atât în cazul adulților, cât și a adolescenților. Fie că ne raportăm la înghesuiri dentare, spații dentare inestetice sau la formele de ocluzie frecvent întâlnite: deschisă, ocluzie inversă sau ocluzie adâncă acoperită., precizează medicul ortodont din cadrul clinicii Dr. Saki Estetix, care oferă tratamente complete de ortodonție în sectorul 5 din București.

Aparatul dentar invizibil va deveni aliatul tău pentru obținerea unui zâmbet impecabil în timp ce nu îți va impune niciun fel de restricții alimentare.

Iată cele 5 motive pentru care să-l alegi și îți faci o programare online la clinica Dr. Saki Estetix –  specializarea ortodonție, sector 5, București.

  1. Clear Aligners este invizibil. Vei ști doar tu că îl ai!
  2. Este un aparat dentar 100% personalizat, astfel aliniatorii săi invizibili, detașabili și confortabili se proiectează strict pe situația ta clinică și acționează programat asupra fiecărui dinte.
  3. Aliniatorii confecţionaţi din material termoplastic rezistent, de calitate medicală, se schimbă la două săptămâni, ceea ce înseamnă că dinții tăi vor fi ghidați treptat spre poziția proiectată, iar tu vei vedea update-urile la fiecare 14 zile.
  4. Dacă te supăra ceva și simți nevoie să îl dai jos, poți să îl îndepărtezi de una singură, fără să fie nevoie de intervenția medicului. În același timp, igiena ta dentară va fi optimă – îl scoți de câte ori vrei să te speli pe dinți.
  5. Nu ai restricții alimentare! Poți să mănânci tot ceea ce obișnuiai și înainte de a avea aparatul invizibil și asta pentru că aliniatorii se vor scoate înainte de masă și se vor repune


× Cu ce te putem ajuta?